Marketing consultant | testimoniale marketing
drumul cel mai scurt și mai rapid către atingerea scopului. Nimic sofisticat și greu, ci lucruri cheie spuse scurt și exact, atunci când trebuia și cum trebuia. ... o implicare fermă și cu rezultate! Mulțumesc!"
afacere de succes, idei de afacere, afacere, afaceri de succes, oportunitati de afaceri, cursuri marketing, despre marketing, cresterea vanzarilor, sales marketing plan, promovare
4441
page-template-default,page,page-id-4441,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

 

marketing mobil si rapid

Iulian A.

„Am rămas cu toții încântați de puterea facebook-ului de a transmite mesajul. Colaborarea cu dumneavoastră ne-a determinat să constatăm ce ușor pot fi implementate ideile atunci când colaborezi cu profesioniști. Mulțumim .:)…

Ne dorim să găsim modalitatea corectă de a face mixul dintre afacerea cu magazine și o afacere virtuală. Orice idee aveți … este binevenită și poate fi discutată și implementată. De ce să nu visăm ? 🙂 Mulțumim pentru începutul unei colaborări excelente.”

Cristian P.

„Mulțumesc pentru sfatul dvs. mi se pare formidabil, astăzi am dat bun de tipar …”

Mirela R.

„Am început în urmă cu o lună să lucrez ca instructor… Acest lucru s-a întâmplat după 7 ani de antrenamente constante… atunci când m-am văzut nevoită să încep o reclamă pentru a-mi atrage și crea propria grupă de oameni, nu am fost sigură ca fac bine ceea ce fac în promovarea mea.

Sfaturile axate pe marketing și promovare m-au făcut să văd drumul cel mai scurt și mai rapid către atingerea scopului. Nimic sofisticat și greu, ci lucruri cheie spuse scurt și exact, atunci când trebuia și cum trebuia. … o implicare fermă și cu rezultate! Mulțumesc!”

Iulian C.

„Vă mulțumesc… am mai învățat câte ceva… despre promovare site, despre domenii, despre titluri… sunt realist și nu pot avea pretenții mari dintr-o dată! Nu zic că nu mai am de învățat… o să vă mai caut…” .

Carol C.

„Nu am cuvinte să vă mulțumesc! Dacă informația înseamnă putere, apoi atunci am devenit datorită ei, puternic… am crezut că mă opresc când am văzut exemplele despre contabilitate. Dar apoi am văzut cât de bine se potrivesc sfaturile la situația mea. Am remarcat o chestie de bun simț, faptul că nu amintiți aproape deloc de bani, ci de modalitatea de a face bani… Pentru pagina de Internet mă va ajuta fiul meu, care este programator în domeniul IT și webmaster. Când va fi gata, am să vă trimit adresa, să vedeți rezultatul  ajutorului Dumneavoastră. Cred că m-am întins prea mult cu vorba și mulțumesc pentru răbdare. Cu mulțumiri.”

Vasile P.

„Este de foarte mare ajutor ptr. cei ce vor sa facă o afacere  și să o dezvolte. Vă mulțumesc ptr. ajutorul care l-am primit. Aveți o companie care ajută pe alții să reușească , și vă mulțumesc pt acest lucru. Cu stimă.

Rodica S.

„… făceam aproape toate greşelile descrise… nu m-am gândit la piaţa ţintă… nu mi-am creat un BPU – clar şi simplu…nu am atins scopul de a obţine un răspuns ferm şi rapid de la clienţi…Deci, o iau de la început, aplicând învăţăturile de la dvs. Mulţumesc.”

Octavian Ț.

„Unele din idei sunt cunoscute dar ceea ce vreau să spun este că articolele sunt bine structurate, scrise într-un limbaj pe înțelesul tuturor, a mai rămas doar să fie puse în practică tehnicile descrise.”

 alege soluția care ți se potrivește cel mai bine!